ind- og udstempling med automatisk udregning af løn

 

Lessor Workforce Login

Løsningen der på få sekunder stempler dine medarbejdere ind og viser dem dagens arbejdsopgaver.

JCD A/S har i samarbejde med LESSOR Workforce udviklet en løsning til ind- og udstempling af medarbejdere med automatisk udregning af løn.

 

For virksomheder der aflønner differentieret i forhold til arbejdsområder er denne løsning virkelig effektiv og tidsbesparende, da den samlede løn udregnes automatisk.

Løsningen består af to moduler. Det første er et administrationsmodul, hvorfra medarbejdernes adgangskoder administreres. Det andet er et timeregistreringsmodul, hvor medarbejderne foretager ind- og udstemplinger og fordeler arbejdstiden på de respektive arbejdsområder.

 

Indstempling af medarbejdere

En indstempling foregår på den måde, at medarbejderen scanner sit adgangskort eller adgangsbrik og får vist et indstemplingsbillede. Heraf fremgår vagtens tidsrum og arbejdsgruppe. Dette kan dog rettes ved ændringer, hvis det planlagte arbejdsområde eksempelvis ikke stemmer overens med den vagt, som reelt set skal varetages.

Programmet starter op på indstemplings-skærmen, hvor medarbejderen skal scanne sit kort eller sin brik for at få adgang. Når kort eller brik genkendes, hentes medarbejderens informationer, og ind- eller udstemplingsvinduet vises.

 

Udstempling af medarbejdere

Ved udstempling registreres al arbejdstid automatisk på det arbejdsområde, der blev angivet ved indstempling. Medarbejderen har mulighed for at redigere og tilføje yderligere arbejdsområder til vagten, hvis han/hun har varetaget andre arbejdsopgaver, end dem der oprindelig var planlagt.

Når der stemples ud, er det desuden muligt at angive arbejdstypen indenfor arbejdsområdet. Ydermere kan en fraværsfunktion aktiveres, så medarbejderen selv kan registrere eventuelt fravær. Ved tryk på ”Stempel ud” er alle data registreret og klar til godkendelse. Godkendelse sker online og administreres af en udvalgt administrator.

 

En sikker timeregistrering

Mister maskinen forbindelsen til internettet, vises et offline-vindue, hvor medarbejderen selv skal vælge, om de vil stemple ind eller ud. Systemet gemmer denne information, og sender den automatisk, når forbindelsen igen er “oppe”, og maskinen er online.

 

Pr. station ved køb af 1 - 3 stationer
Ekskl. kortlæser og software. Ekskl. PC

DKK 7.000

 

Pr. station ved køb af 4 - 6 stationer
Ekskl. kortlæser og software. Ekskl. PC

DKK 6.000

 

Pr. station ved køb af 6+ stationer
Ekskl. kortlæser og software. Ekskl. PC

DKK 5.500

 

Prisen er for softwaren pr.
station – ekskl. kortlæser

Alle priser er ekskl. moms

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet.
Kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere … helt uforpligtende.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Hardware eksempel:

Brik-/kortlæser
TAC Mifare (USB) Pris: DKK 1.387,-
TAC Mifare Brik Pris: DKK 19,50,- pr. stk.


Toshiba TCxWave system m/kortlæser-skærm.
(u/kasseskuffe, kundedisplay og bonprinter).
Pris : 7.875,- pr. stk.


Estimeret installationstid ca. 1 time pr. station.
Løsningen kræver installation af en MS SQL express
på en server på netværket, som stationerne kan ”se”.
Cirka-installation for SQL server - 1-3 timer.
JCDs pris pr. time pr. teknisk konsulent er DKK 1.225,-

Opdateringsabonnement:

Lessor Workforce Login er et gennemtestet produkt i JCDs sortiment, som løbende forbedres, opdateres og tilpasses. Med JCDs opdateringsabonnement har du altid adgang til den nyeste version af softwaren. Opdateringen sker automatisk, og nye funktioner aktiveres kun, hvis du ønsker det. Opdateringsabonnementet er obligatorisk og faktureres en gang årligt. DKK. 495/pr. terminal pr. år.