Umbraco CMS

 


virksomheder i alle størrelser bruger Umbraco ... med god grund

 

Umbraco CMS er et open source Content Management System, baseret på .NET teknologien fra Microsoft og kan håndtere flere websites i samme løsning. 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange teknologier. Vores web-, design-, og udviklingsteam er altid klar med kreative Umbraco løsninger. Du får en løsning, der kan være med til at udvikle din forretning, øge dit salg og effektivitet. 

Vi har specialet til at virkeliggøre din digitale strategi. 

 

Få mere at vide om JCDs website Umbraco løsninger

 

Website
Umbraco CMS

Få en fleksibel platform; idéel til sammenbygning med andre it-systemer ...

❯  Umbraco CMS
❯  Masser af funktioner
❯  Masser af værktøjer
❯  Inkl.grafisk opsætning
❯  1,5 timers undervisning
❯  Brugervenligt design
❯  Nem administrationog meget mere ...
Website Umbraco CMS

Specialudviklet 
Website

Få en udvidet og specialudviklet løsning, der kan det meste ...

❯  Umbraco CMS
❯  Masser af funktioner
❯  Masser af værktøjer
❯  Inkl. grafisk opsætning
❯  Special-design
❯  3 timers undervisning
❯  Brugervenlig
❯  Nem administration
❯  Projektledelse

og meget mere ...
Specialudviklet Website

B2B
Webshop

Stærk nok til, at dine kunder foretrækker din shop frem for andre ...

❯  Kreditkort betaling
❯  Umbraco CMS
❯  Brugervenlig
❯  Nem administration
❯  Høj oppetid
❯  Backup
❯  Masser af funktioner
❯  Masser af værktøjer
❯  Grafisk opsætning

og meget mere ...
B2B Webshop

derfor skal du
vælge Umbraco CMS

Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Umbraco er nemt at integrere med andre platforme og systemer ... for eksempel Microsoft-produkter som SharePoint, Dynamics Business Central og hele Microsoft 365-produktlinjen.

Umbraco CMS er skabt i et open source miljø og er - med over 200.000 brugere - udbredt i hele verden. Udviklere over hele verden designer nye features og integrationer til Umbraco. JCDs team af udviklere og designere udvikler hele tiden nye designs og værktøjer, der kommer vores kunder til gode.

integration med din webplatform

Du kan integrere en lang række systemer med din webplatform. Eksempelvis:

integration i Umbraco CMS

Der er stort potentiale i at integrere dit website eller webshop med dit ERP/økonomisystem - fx din Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

JCD er et stort Microsoft-hus med eksperter på mange felter. Der er meget viden at trække.

Med de mange integrationsmuligheder til dine andre it-systemer, får du en fremtidssikker platform, der kan modelleres og tilpasses til din organisation og arbejdsprocesser.

mange muligheder med Umbraco

Med Umbraco CMS systemet har du mulighed for selv at opbygge indholdet af din virksomheds website. Du kan få det lige på den måde, du ønsker. Du kan blandt andet selv lave:

 • Landingsider
 • Tekstredigering
 • Billeder + redigering
 • Menustruktur
 • Meta Titles
 • Metabeskrivelser
 • H1ere, H2ere osv.
 • Sproghåndtering
 • Nyhedslister
 • Formularer
 • Slideshows
 • Video
 • Footer
 • Mobile first

SEO til dig, der vil findes

At have et SEO-venligt CMS er vigtigt. Søgemaskiner er en af de vigtigste drivere for trafik til dine websteder. Umbraco giver dig de SEO-funktioner, der er nødvendige for ethvert CMS. SEO optimering består af mange ting; On-page SEO, teknisk SEO, responsivt design, sidens hastighed og meget mere. Kontakt os, hvis du er interesseret.

Vi har fokus på teknisk SEO, mobile-first og hastighed (performance), som er Googles hovedfokus i bedømmelsen af dit website.

Dit CMS skal være nemt for dig at arbejde i


JCDs web-udviklere har gjort Umbraco endnu nemmere at arbejde i.
Vi har videreudviklet Umbraco CMS platformen, så den rummer nogle af de nyeste hjælpeværktøjer, og gør livet for dig der er webmaster meget lettere. Det betyder, at du kan arbejde effektivt - uden brug af eksterne webudviklere.
Vores platform har fokus på teknisk SEO, mobile-first og hastighed (performance), som er Googles hovedfokus i bedømmelsen af dit websites performance.

Integration mellem Umbraco og tredjepartssystemer


Hos JCD A/S har vi mange års erfaring med integration med tredjeparts-systemer, ERP- og økonomisystemer. Vi sidder i et stort Microsoft-hus med it-eksperter i mange teknologier. Vi har meget viden at trække på, når du er kunde hos os.
Med de mange integrationsmuligheder til dine andre it-systemer, giver Umbraco CMS dig en fremtidssikret platform, der kan modelleres og tilpasses til din organisation og de arbejdsprocesser, der er i din virksomhed.

Umbraco støttes af et professionelt og meget dygtigt open source-community med over 200.000 brugere og et dedikeret partnersystem, som alt i alt sørger for, at Umbraco forbliver up-to-date – for dig. 

Umbraco har mere end 500.000 installationer verden over.

Det er din sikkerhed for et fantastisk CMS system.

 

Kilde: Umbraco 

vil du vide mere?

Udfyld formularen herunder og book et intromøde med en af JCDs web-specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Løsninger til dit Umbraco website

 

JCD har færdigudviklede it-løsninger; pakkeløsninger der er klar til at implementere i din forretning eller virksomhed. Med en færdig køreklar online-løsning sparer du en hel del udviklingsomkostninger. Løsningerne kan også bruges som idégrundlag for en anden superløsning, der passer præcist til dine behov.
Den bedste løsning skal muligvis opfindes til dig! Hos JCD er indgangsvinklen enkel. Passer vores færdigudviklede løsning ikke til dit behov, så udvikler og designer vi et website, der passer præcist til din forretning, og de krav du har. Vi begynder med en snak, hvor du præsenterer dine udfordringer, tanker og idéer, og hvor vi lærer din virksomhed og dine behov bedre at kende. 

Nogle gange er en workshop den rigtige start. På en workshop vil vi udfordre dig på funktionalitet, krav og ønsker til løsningen. Efter afholdt workshop går vores team af webudviklere i tænkeboks og udarbejder et oplæg, som vi præsenterer for dig.